ZAPESTNICA LIFE (8201)

24,90 €
Z DDV

Zapestnica LIFE, rožnato zlata

Motiv drevo življenja

Nerjaveče jeklo

Zapestnica je zapakirana v atraktivni darilni embalaži.

Količina

Simbolizem drevesa življenja ima dolgo zgodovino in je prisoten v številnih kulturah. V prvi vrsti gre torej za simbol povezanosti – vseobsegajoče povezanosti z vsem, kar nas obdaja. Drevo ima korenine, ki segajo globoko v zemljo, ki ga hrani, s čimer se kaže njegov izvor in povezanost z našim planetom. Listi in veje se raztezajo v nebo, proti soncu, ki mu daje energijo, potrebno za rast.
Drevo življenja  predstavlja tudi simbol družine in povezanosti z našimi predniki. Drevo simbolizira generacije v naši družini – vzklije iz semena, raste in se razveji, kolikor se more, nato pa ustvari nov plod in da možnost življenja naslednji generaciji, ki prične znova. Na drevo življenja lahko gledamo tudi kot na simbol osebnostne rasti. 
Razen teh pomenov ima še mnogo drugih, kot na primer simbol osebnostne rasti, simbol ponovnega rojstva, simbol nesmrtnosti in simbol duhovne rasti in moči.
Vse napisano je odličen razlog, da podarimo nakit s simbolom drevo življenja vsem, ki so nam blizu in nam veliko pomenijo.
8201

Podatki

Spol
Ženski
Kolekcija
Life
Material
Nerjaveče jeklo
Barva
Rožnato zlata

Morda vam bo všeč tudi