ZAPESTNICA ETERNAL

24,90 €
Z DDV

Kolekcija Eternal slavi romantiko, veselje in življenje. Vsak kos je premišljeno oblikovan, da simbolizira večno ljubezen, srečo in dragocene trenutke. Odlična izbira za darilo vsem, ki vam pomenijo največ.

Količina

Simbolizem drevesa življenja ima dolgo zgodovino in je prisoten v številnih kulturah. V prvi vrsti gre torej za simbol povezanosti – vseobsegajoče povezanosti z vsem, kar nas obdaja. Drevo ima korenine, ki segajo globoko v zemljo, ki ga hrani, s čimer se kaže njegov izvor in povezanost z našim planetom. Listi in veje se raztezajo v nebo, proti soncu, ki mu daje energijo, potrebno za rast.
Drevo življenja  predstavlja tudi simbol družine in povezanosti z našimi predniki. Drevo simbolizira generacije v naši družini – vzklije iz semena, raste in se razveji, kolikor se more, nato pa ustvari nov plod in da možnost življenja naslednji generaciji, ki prične znova. Na drevo življenja lahko gledamo tudi kot na simbol osebnostne rasti. 
Razen teh pomenov ima še mnogo drugih, kot na primer simbol osebnostne rasti, simbol ponovnega rojstva, simbol nesmrtnosti in simbol duhovne rasti in moči.
Vse napisano je odličen razlog, da podarimo nakit s simbolom drevo življenja vsem, ki so nam blizu in nam veliko pomenijo.
PG-8201

Podatki

Spol
Ženski
Kolekcija
ETERNAL
Material
Nerjaveče jeklo 316L
Barva
Rožnato zlata

Morda vam bo všeč tudi